Aplikace, které vám dokáží sebrat spoustu času

Doba je plná moderních technologií, pokroku a snahy o to, do ní co nejlépe zapadnout. Drtivá většina společnosti tedy dnes sahá po dotykových mobilních telefonech, které jsou pro některé natolik přirozenou součástí života jako dříve hodinky. Mobilní telefony určitě mají mnoho výhod, ale pokud bojujete s prokrastinací, věřte tomu, že někdy je lepší se bez nich přece jen na chvíli obejít. Často se v nich totiž skrývá hned několik aplikací, které vám mohou sebrat dlouhé časové úseky a poté vás uvést do pěkného stresu. Kterým aplikacím se tedy raději vyhnout nebo je používat jen v opravdových chvílích volna či případech, kdy si můžete být zcela jisti svou pevnou vůlí?

Ikony mobilního telefonu

Sociální sítě

Ať už se jedná o jakýkoliv druh těchto aplikací, nejspíš vás moc nepřekvapí, že se při projíždění zdejších příspěvků můžete zaseknout na dlouhé hodiny. Zajímavé fotky, vtipná videa nebo jen spousta materiálů pro hledání nápadů, ale i PPC reklama pro TikTok dokáží člověka udržet ve svých spárech skutečně dlouho. Pokud však umíte pro svou potřebu vyfiltrovat jen vhodný obsah a vymezit určitý časový úsek, nemělo by pro vás jejich používání být problémem.

Hry

Ve světě digitálních her a nových barevných světů se většinou ztratí spíše děti, ani dospělým ale někdy nezabrání povinnosti a do světa her zabřednou i oni. Stejně jako u sociálních sítí jsou některé hry velmi dobrým pomocníkem například při učení jazyků či získávání nových poznatků, opět ale záleží na tom, aby si člověk vybral aplikace pro něj vhodné a nezávadné.

Klávesnice a smartphone

Pinterest

Celosvětový katalog s nápady – to je Pinterest. Své zde najdou milovníci jakýchkoli aktivit, a tak ať už rádi vaříte, pečete, malujete, šijete nebo jen něco vyrábíte, je tohle místo jako stvořené pro čerpání inspirace. Své místo zde ale našla mimo všechny nápady i PPC reklama pro Pinterest, protože všechny aplikací mají mnoho a mnoho tváří. A Pinterest jich má možná ze všech nejvíce.